Валентин Найденов написа:...червени лица - поели хард пиене преди бира...
Ха, точно от тези бях!

Интересен анонс на В. Найденов. Чудя се как ще продължи.
Харесвам хард рок. Тук-там хеви метъл. Няма да крия, че доста от парчетата, които звучаха на "Васил Левски" ми бяха непознати. И все пак - в нашата страна рока набира скорост. Времето, когато стадиона се напълни заради Азис, мина. Вярвам в това. Е, не ли размазващо?
Валентин Найденов написа:Питам те, ей! Как те размазаха?!
Как ли? От кеф! Ей така ме размазаха!
Малко преди събитието се заприказвах с една възрастна жена, която беше дошла с 30 годишната си дъщеря. Тя сподели, че е от поколението на Бийтълс и Стоунс, но е тук заради рока. Трябва да подкрепим рока, стига с тази чалга - каза тя. Дъщеря й, натруфена с всички метълски атрибути, я гледаше с обожание и гордост.
Съвсем случайно тези две жени бяха близо до мен на 22ри юни. Няма да забравя как майката куфееше заедно с дъщеря си - еее, не е ли размазващо..!? А?
"Горди сме да бъдем тук отново с вас. Колко от вас са тук заради нас? Повтарям: Колко от вас са тук заради Manowar? Искам да отдам чест на двама наши братя, които скоро си отидоха от този свят - Георги Панайотов, истински воин и голям българин, и Рони Джеймс Дио, приятел на Manowar и България. Дио обичаше България! Той обичаше всички вас! Искаме да посветим една песен на Рони Джеймс Дио. Почивай в мир, братко! А вие не забравяйте, че България е велика държава!" - Джо ди Майо.
Ами, как да не се размажеш след това слово? Още повече, че беше произнесено на български език!
Валентин Найденов написа:Как те размазаха?! Като лек ненасмукал се комар..
Като тежък насмукал се комар ме размазаха! Насмукан с хард и хеви метъл!

Най-много ме впечатлиха Stone Sour, Alice In Chains, Metallica, Manowar и, разбира се, Rammstein!!
Ррррамммщааайн! Размазват!

Да не забравя: Ръководството за бързо пикаене на стадион е култов! Снимките и коментарите под тях ме събориха от стола!

Валентин Найденов написа:Как те размазаха?! Като дебела хлебарка на домашна пътека, в баня, в тоалетна или в куфня
Като дебела хлебарка в куфня.