Hello! Nice Forum

"Ах този джаз" - писна ми да имам "Коса"

Re: Hello! Nice Forum

Непрочетено мнениеот Ani » 09 Сеп 2009, 12:58

Същото или почти същото съобщение хванах ;) с Гугъла в още няколко форума.... Странно... хора без работа или с не съвсем ясна работа :shock:
Ani

Непрочетено мнениеот Edmin » 09 Сеп 2009, 17:54

Това си е чист спам, а потребителите са спам-ботове, регистриращи се автоматично - така са програмирани. Има подобни теми на още няколко места във форума.

Има начини за предпазване от такива ботове. CAPTCHA е добра защита, повечето ботове все още не разчитат картинките. Мисля, че защитата я има вградена в самия форум, както е инсталиран, а в настройките фигурира като "Enable Visual Confirmation", според мен е добре да се пусне, че в един момент форума може да го залеят такива ботове.
Edmin

Непрочетено мнениеот valnay » 10 Сеп 2009, 17:11

Edmin написа:Това си е чист спам, а потребителите са спам-ботове, регистриращи се автоматично - така са програмирани. Мисля, че защитата я има вградена в самия форум, както е инсталиран, а в настройките фигурира като "Enable Visual Confirmation", според мен е добре да се пусне, че в един момент форума може да го залеят такива ботове.

Точно така е. "Enable Visual Confirmation" е активирана и все пак проникват. Нощес ще ги блокирам тотално след като изтрия всичко тяхно, вкл. и тази тема.
Аватар
valnay
Администратор

Непрочетено мнениеот valnay » 14 Апр 2011, 22:16

Има роботи, които разпращат безразборно информация за секс, наркотици, реклама на дрешки и храни. Изтривам ги. Днес ми направи впечатление, че се наложи да изтривам "доклади" на анонимници. Като гледам кои са темите и периода в който са "докладвани", ми става ясно, че са хора страхливци, злобари, завистливци, тъпанари, миризливци, комплексари, специалисти, просяци, изпостници. Няма да хабя клавиатурата с имената им. Ясно е кои са и защо изченаха от форума. :lol:
Аватар
valnay
Администратор

Назад към Музика и кино