виктор лазаров написа:Знаеш ли Ani
виктор лазаров написа:НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЕ Е НАД МУЗИКАТА!!!
melrose написа:Не те познавам, но ме накараш да се чувствам засегната от думите ти, които слагат всички нас под един знаменател. Ти сгреши, някой, не Валентин забеляза, порица те, ти се обиди и започна да нападаш хората тук. Това не е странно, нормално е за човек с добро самочувствие. Това, което е странно, е че ти искаш от Валентин да поеме "градивната критика", когато ти самият не приемаш своята. За мен нещата стоят така. И преди да кажеш, че те нападам, искам да ти кажа, че никой не те гони от форума или съди, поне аз не го правя. Нещата са такива, каквито са. И прости ми, но не виждам злобни хора тук. И думите ти към Ани са жестоки и нечестни, и ме възмутиха страшно много. Може би съм млада и неопитна, простено ми е, такава съм, но и аз виждам, че съдиш сляпо.
виктор лазаров написа:Защитих един неволно въвлечен, изключителен човек какъвто е Duende.
виктор лазаров написа:Специално Duende (имайки щастието да пиша във форума на Katehizis, за което благодаря на Бог) ще ви издуха с парцалките ви тук във вашият "форум"
виктор лазаров написа:за добро утро да крещят "Hail Найденов".Ми евалата бре хора, тва си стана фен клуб на горепосоченият,който за огромно мое щастие познавам от няколко години, не веднъж сме си пили питиетата заедно, били сме на концерти и какво ли още не
Назад към Рок поезия и текстове на песни
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта